RSS 
CAT / CAST    A    A
└frica Televisiˇ

Noticiari televisat a través d'Internet que s'emet un cop al mes. Entre altres continguts també es poden veure entrevistes i reportatges d'actes relacionats amb el continent africà.

www.africatv.cat

RÓdio Gladys Palmera

Promoguda per l'Associació d'Amics de la Cultura i de la Música Caribenya, Ràdio Gladys Palmera va néixer a Barcelona el juny de 1999 a través del 96.6 de la FM, i va ser la primera emissora de ràdio especialitzada en música llatina al territori espanyol. Des de la seva fundació ha comptat amb l'impuls i la direcció d'Alejandra Fierro Eleta (Gladys Palmera).

Avui, després d'una dècada d'existència, Ràdio Gladys Palmera també emet a Madrid (103.2 FM) i València (104.7 FM) a més de comptar amb emissió online.

www.radiogladyspalmera.com

Pakcelona

Ràdio a través d'internet destinada a la comunitat pakistanesa resident a Barcelona amb gran part de la programació en urdú. També hi ha espais d'aprenentatge de català i castellà. Entre d'altres, es tracten temes d'actualitat, qüestions jurídiques i aspectes de la cultura catalana.

www.pakcelona.com/

 

Latincom. COMRÓdio
LatinCOM (882 OM) forma part de COMRàdio, una xarxa local de més de 135 emissores municipals, una proposta radiofònica rigorosa, professional i plural de caràcter públic que té la voluntat expressa de servir a la ràdio local. COMRàdio produeix Latincom amb l'objectiu de fomentar la interculturalitat, aprofundint en la integració de les persones nouvingudes mitjançant l'autoconeixement entre ciutadans de diferent procedència.

La programació està majoritàriament especialitzada en música i en continguts que facilitin la integració. Els continguts musicals s'utilitzen com a vehicle d'interès comú entre les persones procedents de cultures diverses i també hi ha espais de participació dels oients, de conversa i de divulgació, entre altres. 

Llegir-ne més
Connectats
Connectats és un equip d'aprenentatge i realització multidisciplinar de mitjans. L'activitat de Connectats va començar en el marc dels tallers de comunicació de la Federación de Entidades de Catalunya, Fedelatina. Està conformat per un equip de joves que, actualment, produeixen un magazine televisat, un programa de ràdio, una revista i una pàgina web, amb l'accent posat en la interculturalitat.

http://www.xtvlblocs.cat/connectats
Televisiˇ integraciˇ
Televisió que mostra al món la cultura hispano-catalana amb diverses propostes com l'oci, la música, l'educació, la informació, generant un ambient de proximitat.

TV integració té l'objectiu de transmetre valors positius dels nous col·lectius llatinoamericans, afavorint així la seva integració a la societat. Per a fer-ho compta amb un equip de professionals amb els coneixements i les capacitats necessàreis, per a dur a terme els reptes que proposats.

Llegir-ne més

AvÝs legal    |    Protecciˇ de Dades    |    Mapa Web